ETUSIVU      BIOLÄMPÖPALVELUT      PELLETTIMYYNTI      YHTEYSTIEDOT      ENGINEERING

Edullista ja ympäristöystävällistä biolämpöä

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja edullista biolämpöpalvelua sopimusasiakkaillemme. Panostamme toimituksissamme mahdollisimman vaivattomaan, turvalliseen ja kokonaisedulliseen ratkaisuun. Vankan kokemuksemme pohjalta olemme asiakkaillemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani.

ISC Bioheatin biolämpöpalveluilla on saavutettavissa merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksiin kylmän pohjolan olosuhteissa. Esimerkiksi öljylämmitykseen verrattuna todelliset vuotuiset säästöt ovat kymmeniä prosentteja! Biolämmön hankkiminen palveluna on helppoa ja edullista.

Lataa tästä biolämpöesitteemme.Tiedote

Helsingissä 14.12.2015

ISC Bioheat Oy:n, Haarla Oy:n ja Deletec Oy:n välille yhteistyösopimus energiapellettien tuotannon ja toimituksen kokonaisratkaisusta

ISC Bioheat Oy, Haarla Oy ja Deletec Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Helsingissä 14.12.2015. Sopimuksen allekirjoittivat ISC Bioheat Oy:n toimitusjohtaja Matts Kempe, Haarla Oy:n toimitusjohtaja Johannes Haarla, sekä Deletec Oy:n operaatiopäällikkö Timo Huhtanen.

Yhteistyösopimuksen johdosta energiapelletin koko tuotanto- ja toimitusketju on taattu tehtaalta loppuasiakkaalle saakka. Sopimuksen tavoite on tarjota osapuolten asiakkaille ja sidosryhmille joustavaa ja asiakaslähtöistä energiatuotannon palvelua – myös tulevaisuuden energiatuotannon tarpeet huomioiden.

Kokonaisratkaisu vahvistaa palveluiden kilpailukykyä sekä edistää ekologisen energian tuotannon kasvua ja kestävää kehitystä.

Kerromme mielellämme lisätietoja yhteistyösopimuksen sisällöstä sekä tavastamme palvella asiakkaitamme.

Lisätietoja:

Matts Kempe, ISC Bioheat Oy, puh. 040 766 2614
Timo Huhtanen, Deletec Oy, puh. 0400 757 952
Johannes Haarla, Haarla Oy, puh. 040 779 6333
Copyright © ISC Bioheat Oy   |   Hästbölentie 260   |   08700 LOHJA   |   Y-tunnus 1079636-4   |   Tietosuojaseloste